Tilat

Yrityksellemme valmistui kesällä 2022 täysin uusi ja meille räätälöity kiinteistö. Kiinteistömme sijaitsee Saimaan rantamaisemissa Mikkelissä, Tuppuralan kaupunginosassa. Saimme olla alusta asti mukana vaikuttamassa tilojen suunnitteluun ja toteutukseen. Näin on pystytty ottamaan huomioon erityisesti vaativan lastensuojelun tarpeet ja ominaisuudet, kodinomaisuutta unohtamatta.

Kiinteistöstämme löytyy kahden n. 250 neliön asuinyksikön lisäksi 80 neliön kuntosali-/liikuntatila, 35 neliön pingis-, biljardi- ja harrastetila, kolme neuvottelutilaa, hyvin varusteltu pääkeittiö, luokkatila, musakämppä, saunaosasto, hallintotilat, hyvät varasto- ja huoltotilat sekä kaksi itsenäistymisasuntoa. Rakennuksen kokonaispinta-ala on noin 1200 neliötä.

Rakennuksen toisessa siivessä sijaitsee Pitkäjärven erityisen huolenpidon yksikkö, jonka olohuoneen isoista ikkunoista avautuu näkymä Saimaalle. Yksikössä on kuusi asiakashuonetta. Kaikissa on oma vessa ja suihku. Huoneiden koko on vähintään 15,5 neliötä. Yksiköllä on oma iso ulkoilupatio, neuvottelutila ja keittiö.

Toisessa siivessä sijaitsevassa Rauhaniemen vaativan tason yksikössä on iso 70 neliön olohuone ja tupakeittiö. Yksikössä on seitsemän asiakashuonetta. Kaikissa on oma vessa ja suihku. Huoneiden koko on vähintään 15,5 neliötä. Lisäksi yksikössä on oma neuvottelutila. Kodikkaan olohuoneen ikkunat avautuvat Tuppuralan kaupunginosaan, ilta-aurinkoon.

Mikkelin keskustaan meiltä on matkaa noin 2,5 kilometriä. Paikallisliikenteen bussit ja hyvät kevyenliikenteen väylät lähtevät pihan nurkalta. Uimarannalle on matkaa 200 metriä ja aivan välittömästä läheisyydestä löytyvät myös isot, hyvin hoidetut puistoalueet, Tuppuralan koulun kentät, pururadat ja hiihtoladut.

Ruokahuollossa meillä työskentelee 1,5 henkilötyövuotta ruokahuollon ammattilaisia. Lisäksi kiinteistön yhteisten tilojen ja ulkoalueiden puhtaanapito on ulkoistettu, jotta kasvatushenkilöstömme voi keskittyä työskentelemään täysipainoisesti osaamisalansa parissa.